همگام‌سازی گالری شیائومی خاموش می‌شود، عکس‌ها را می‌توان به Google Photos منتقل کرد

منبع | از طریق





منبع

گالری همگام‌سازی یک نسخه پولی نیز دارد که به کاربران فضای ذخیره‌سازی بیشتری می‌دهد – شیائومی اشتراک‌ها را لغو می‌کند و بازپرداخت کامل را صادر می‌کند.

در اینجا تصویری وجود دارد که نحوه انتقال عکس را نشان می دهد:

به نظر می رسد که شیائومی قصد دارد قابلیت گالری همگام سازی Xiaomi Cloud را متوقف کند. توسعه دهنده Kacper Skrzypek یک پیش نویس اعلامیه برای این کشف کرده است، اما این شرکت هنوز آن را رسمی نکرده است.

برای کسانی که آشنا نیستند، Gallery Sync به کاربران شیائومی 5 گیگابایت فضای ابری رایگان داده است که می تواند عکس ها و فیلم ها را در خود جای دهد. اما اگر این اولین بار است که این موضوع را می شنوید، جای نگرانی نیست.

پیش‌نویس اعلامیه از تاریخ‌های نگه‌دارنده («XX XX 2022») استفاده می‌کند، بنابراین مشخص نیست چه زمانی گالری همگام‌سازی بسته می‌شود، اما به نظر می‌رسد که امسال این اتفاق می‌افتد. توجه داشته باشید که سایر سرویس‌های ابری شیائومی (همگام‌سازی و پشتیبان‌گیری از مخاطبین، پیام‌ها و یادداشت‌ها) به کار خود ادامه خواهند داد. همچنین، ممکن است گالری همگام‌سازی در چین همچنان فعال بماند، اما تایید نشده است.


کاربران Gallery Sync می‌توانند عکس‌ها و ویدیوهای خود را به Google Photos منتقل کنند

کاربران Gallery Sync می‌توانند عکس‌ها و ویدیوهای خود را به Google Photos منتقل کنند

پس از اعلام رسمی، می خواهید اطلاعات خود را زودتر دانلود یا انتقال دهید – به نظر می رسد شیائومی داده ها را فقط در طول سال 2023 نگه می دارد و پس از آن حذف می کند. در این اطلاعیه آمده است ما راهی برای دانلود داده های گالری ذخیره شده در Xiaomi Cloud در دستگاه شخصی شما ارائه می دهیم. دانلود داده فقط تا XX، XX، 2023 در دسترس خواهد بود و پس از آن دیگر این ویژگی پشتیبانی نخواهد شد.

بخوان:   شیائومی و ریلمی گوشی‌های آتی SD 7+ Gen 2 را تایید کردند، مشاور پیشنهاد می‌کند تراشه دیگری در راه است
PS. اطلاعیه اصلی بود اینجا، اما حذف شده است. باز هم زمان خاموشی مشخص نیست و به نظر می رسد در هر منطقه متفاوت باشد.

در مورد کسانی که از این ویژگی استفاده می کنند، ظاهرا شیائومی راهی برای انتقال عکس ها و ویدیوهای شما به Google Photos آماده کرده است. و اگر نمی خواهید این کار را انجام دهید، به جای آن می توانید یک نسخه را برای ذخیره محلی بارگیری کنید.